Omplacering Här finner Ni hänvisning gällande omplacering av hundar över sex månader i alla storlekar. De hundar som finns noterade på denna sida har anmälts för hänvisning till klubbens vuxenhänvisare. Varje notis ligger i datumordning utan annan sortering. Annonsen finns på sidan i en månad, förlängning med 14 dagar i taget.

Till Dig som anmäler hund för hänvisning Allt arbete inom Svenska Pudelklubben sker ideellt på fritiden vilket innebär att det kan ta någon vecka innan Er hänvisning publiceras, dock är målsättningen att det skall uppdateras minst 2 gånger i veckan.

För att annonsera behövs: Namn, e-mail, telefonnummer och medlemsnummer på ägaren. Hunden ska vara registrerad i SKK. Ålder, storlek, kön och färg är obligatoriska uppgifter.

För annonsering av omplacering kontakta:
Christina Sohlman Smedstorpet 10, 744 95 Vittinge
Tele: 070-631 01 60
valpformedling@pudelklubben.se

 

Aktuella omplaceringar

  • Vi flyttar utomlands för jobb och behöver därför hitta en ny familj till Felix då han inte kan följa med. Felix är en svart storpudel på 3 1/2 år som vi haft sedan valp.

    Han är en riktig kelgris som älskar att ligga i soffan och bli klappad. Träning är det roligaste som finns enligt Felix som har gått kurser i vardagslydnad, rallylydnad och nosework. Han har mycket energi så vi hoppas hitta ett hem där man verkligen gillar och tar sig tid att träna hund, eller ger Felix en aktiv vardag på annat sätt.

    Felix är höftledsröntgad (A) och har gjort BPH. Hans registreringsnummer är SE16086/2017

    Välkommen att höra av dig till Ulrika på ulrikagulrikag@gmail.com