Rasspecial Herrljunga 28 september

Svenska Pudelklubben västra anordnar rasspecial lördag 28 september på Västra Hundsportcentrum i Herrljunga. 

Domare: Bente Bjerkaas, Norge
(du hittar Bentes egen presentation i slutet av detta inlägg)
Reservation för domarändring.

Anmälan: görs via SKK internetanmälan 

Sista anmälningsdag: 2 september

Anmälningsavgifter: valp 4-6 mån, 6-9 mån och veteraner 250 SEK
Junior, unghund, öppen klass och championat 350 SEK

Flerhundsrabatt: Halv avgift för tredje hunden i officiella klasser som anmäls av samma ägare. Kan inte hanteras via internetanmälan. Blankett flerhundsrabatt mailas till utstallning.vastra@pudelklubben.se.
Avgiften betalas till Pg 523317-6

Plats: Västra Hundsportcentrum, Ölltorps industriområde 9, 524 33 Herrljunga

Frågor: kring vår rasspecial besvaras på utstallning.vastra@pudelklubben.se

Välkommen med din anmälan!

Rasspecial Herrljunga 28 september
Domarpresentation:
Jeg heter Bente Bjerkaas er 69 år bor i Vestby, en forstad til Oslo
Mitt kennelnavn er Shining og jeg har drevet med et lite oppdrett av alle størrelsene,i sort.
 
Jeg har hatt puddel siden jeg var barn og ble autorisert på rasen i 1998
og utvidet etterhvert med hele gruppe 9 og alle 11 av Spanielrasene i gruppe  8
 
I dag bor jeg sammen med mine 3 pudler som alle er champions og høyt elsket familiehunder
 
Har også drevet med lydighet og brukshundaktiviteter og min første storpuddel Nord. Ch. Star – Line Sonny Boy var den første brukshundkårede storpuddel, og mestvinnende i lydighet. En herlig hund som er dypt savnet
 
Sittet i NPK,s lydighetsgruppe og i styre med mange aktiviteter og tenker at det er viktig å se puddelen i en helhet og at den er avlet frem  i sin tid til å være en vannapporterende andehund sammen med sin jeger
 
Å dømme puddel som er min favorittrase er en stor glede for meg og noe jeg alltid ser frem til og går til med ydmykhet. Jeg vet hvilken stor jobb som er gjordt  på de utstilte hundene ( er selv hundefrisør)
 
Når jeg ser en puddel med eleganse, stil, reisning, stolthet, herlig temperament i harmoni med bevegelser som en ballettdanser vet jeg ikke om noe som er vakrere
 
Jeg ser frem til å dømme pudler og hilse  på dere i Herrljunga 28.9. 2024
 
Beste hilsen Bente Bjerkaas
Rasspecial Herrljunga 28 september