Omplacering Här finner Ni hänvisning gällande omplacering av hundar över sex månader i alla storlekar. De hundar som finns noterade på denna sida har anmälts för hänvisning till klubbens vuxenhänvisare. Varje notis ligger i datumordning utan annan sortering. Annonsen finns på sidan i en månad, förlängning med 14 dagar i taget.

Till Dig som anmäler hund för hänvisning Allt arbete inom Svenska Pudelklubben sker ideellt på fritiden vilket innebär att det kan ta någon vecka innan Er hänvisning publiceras, dock är målsättningen att det skall uppdateras minst 2 gånger i veckan.

För att annonsera behövs: Namn, e-mail, telefonnummer och medlemsnummer på ägaren. Hunden ska vara registrerad i SKK. Ålder, storlek, kön och färg är obligatoriska uppgifter.

För annonsering av omplacering kontakta:
Christina Sohlman Smedstorpet 10, 744 95 Vittinge
Tele: 070-631 01 60
valpformedling@pudelklubben.se

 
 • Storpudel 2,5år omplaceras.

  Vi har en silvergrå tik på snart 3 år som behöver omplaceras och hon behöver vara ensam hund men du får gärna ha katt. Hon har stamtavla och pass. Hon är lätt att ha med överallt och har varit med oss när vi varit på utställningar samt sovit på hotell och det är inga problem.

  Hon kan inte ställas ut för hon har bett fel och kan inte användas i avel. Hon är van vid katt och barn men blir stressad av barn som springer och stojar.

  Vi har valt att omplacera henne då hon inte passar in i flocken, hon är låg i rang och känslig för olika sinnes stämningar. Hon älskar att vara med och sitter gärna i knät om hon får. Hon är lätt att bada, föna, klippa samt klippa klor.

  Det är en ” liten ” stor pudel hon är 53 cm hög.

   Regnr: SE41256/2017  Banelund Ronja (Happy).

  Låter det här intressant så skriv lite om dig själv, din livssituation samt hundvana och vad du har att erbjuda den här tjejen.

  Jag finns på tel: 0709-283248
  Mvh
  Anita Blom