Äntligen!

Svenska Pudelklubben har glädjen att kunna presentera vår nya hemsida. Det har varit ett stort projekt, mycket större än man kan tro. Arbetet med att bygga en helt ny hemsida har varit, tidsödande, frustrerande och komplicerat men också, inspirerande, lärorikt och mycket roligt. Vi har haft ambitionen att först och främst göra sidan lätt att administrera, det var det stora problemet med den gamla. Ni kommer att känna igen mycket av upplägget från den tidigare sidan men en hel del nya funktioner har tillkommit, till exempel möjlighet att anmäla valpkullar och omplaceringshundar direkt via hemsidan, möjlighet att bli ny medlem med direktbetalning via Payson, uppfödarlänkarna är sorterade efter avdelningstillhörighet och en gemensam kalender för CS och alla avdelningar. Alla menyer som ändrar färg när ni sätter muspekaren på den är klickbar.

Det här projektet hade inte varit genomförbart utan duktiga medarbetare och CS vill rikta ett stort och innerligt Tack! till Jens Nömtak, Magnus Dahl och Linda Heijne. Utan ert engagemang och kunnande hade det här inte varit genomförbart.Tanken är nu att inleda steg 2 och det innebär att ge avdelningarna möjlighet att göra sina hemsidor i en gemensam mall som kan koppla ihop olika funktioner och göra arbetet med uppdatering lättare och sprida informationen som läggs ut på hemsidorna även till huvudsidan och facebook.

I samband med att den nya sidan lanseras avslutas också ett långt och givande samarbete med vår tidigare webmaster Sanna Arvidsson. Sanna vill nu koncentrera sig på andra uppgifter men har lovat att finns med i bakgrunden som backup och bollplank och det tackar vi alldeles extra för.

Vi hoppas att ni ska uppskatta möjligheten att surfa runt på vår nya sida och är välkomna att lämna kommentarer till webmaster@pudelklubben.se eller till styrelsen.cs@pudelklubben.se

Styrelsen SPK/CS