Uppdaterade statuter för de arbetande grenarna

Statuterna för de arbetande grenarna är uppdaterade för 2018. Det har skett några mindre förändringar på en del av dem, ni hittar dem i sin helhet via länkarna nedan. 

Vi vill samtidigt nämna att det för bruks, lydnad, rallylydnad och viltspår hämtas resultat direkt från hunddata. De hundar med en registrerad ägare som är medlem i Svenska Pudelklubben (och som övrigt uppfyller kraven för statuterna) kommer med på listan, det är därför viktigt att du har dina ägaruppgifter på hunddata. Har du valt att ej ha dem synliga men ändå vill finnas med på listan får du ta kontakt med respektive listräknare så noterar vi att du och din hund ska räknas med. 

Agility och allroundlistan baseras på inskickade resultat; du ser vilken information som ska skickas till respektive lista i statuterna. Skicka löpande så att vi kan få uppdaterade listor när vi publicerar delresultat! 

Agility   Allround   Bruks   Lydnad   Rallylydnad   Viltspår