Pudel-SM 2019 inställt

Det är med sorgsenhet arbetsgruppen för Pudel-SM 2019 meddelar att evenemanget är inställt. Under några korta månader har gruppen idogt försökt få tag i plats, domare, hinderpark och övriga funktionärer för att arrangemanget ska gå att genomföra. Tyvärr har vissa pusselbitar varit svårare än andra att ordna och därför har centralstyrelsen i dialog med arbetsgruppen beslutat att ställa in Pudel-SM 2019.

Arbetsgruppen vill tacka de som hört av sig och erbjudit sig som arbetskraft på plats, de sponsorer som varit generösa och bidragit med priser samt övriga som på ett aktivt sätt vart delaktiga i att försöka ro evenemanget i hamn.

Intresset för att tävla på Pudel-SM har varit stort och vi hoppas att ni blickar framåt mot juli 2020 då Pudel-SM går av stapeln samtidigt som Pudelnationalen. Vi önskar givetvis också att ni, engagerade medlemmar, vill vara med och hjälpa till även nästa år.
För att tillsammans med hela Pudelklubben skapa en minnesvärd helg i juli 2020!