Svenska Pudelkubben välkomnar ProPet!

Vi är glada att meddela att Svenska Pudelklubben tecknat avtal med nya sponsorer! Från 1 juli 2020 är bland annat ProPet en av våra huvudsponsorer och vi hoppas på ett givande samarbete! Mer information om vad detta innebär för dig som medlem kommer inom kort. Jenny och Håkan berättar mer om vilka de och ProPet är nedan.

Hej alla Pudelälskare!
Jenny & Håkan från ProPet här. Vi tackar så jätte mycket för förtroende att få vara en av era huvudsponsorer. Vi hoppas verkligen att ni ska trivas med oss. Kanske känner många av er redan till oss. Många av er har nog träffat på oss på en del utställningar runt om i Sverige där vi brukar ha monter – japp det är vi med alla fällar. För det är just så det brukar heta – ProPet – det är ni med alla fällar va? Men vi är så mycket mer än alla fällar.

Vi brukar kallas oss själv fullsortimenare, det betyder att vi har allt från foder och hundtugg, till snoddar, koppel, halsband och hundleksaker – mängder med hundleksaker. Ja allt du kan behöva till din Pudel och alla andra hundar så klart.


Det ska bli riktigt roligt att nu få vara en av huvudsponsorerna till Pudelklubben. I år verkar det inte som att vi ses där ute så mycket – men vi finns online och på lagret i Svalöv om ni vill besök oss där. Så klart kommer ni som medlemmar i Pudelklubben att få ett extra bra erbjudande. Men det överlåter jag till Pudelklubben att berätta mer om. Va rädda om er! //Jenny & Håkan