Skip to content
Home Events Digitalt klippseminarium med Allison Alexander

Digitalt klippseminarium med Allison Alexander

Pudelklubbens Västra avdelning välkomnar alla Pudelklubbens medlemmar på ett webinar med världskända handlern Allison Alexander. Allison kommer gå igenom hur man bör tänka när man klipper en continental, visa hur hon gör en top-knot för utställning samt hur hon snoddar och plastar pälsen för att skydda den till vardags.

Det här är en chans att lära från en av de största inom handling. Allison visar alla raser och har vunnit över 550 Best In Shows!
Pudeln är rasen som ligger henne varmast om hjärtat och i dryga 30 år har hon tränat, klippt, stylat och visat pudlar av alla storlekar på de största utställningarna.

Allison äger och driver idag Leading Edge Show Dog Academy där hon undervisar elever över hela världen. Hon är ordförande i Kanadas Professional handlers accosiation rådgivare till Chris Christensen Systems och förtroendevald för Kanadas kennelklubb.

När: 26/8 kl 19.00-21.00 (Allison stannar kvar tills alla frågor är besvarade)
Var: länk till webinaret kommer skickas ut av västra avdelningen.
Kostnad: 75kr
Språk: Engelska

Föreläsningen kommer ske digitalt och är på engelska. Anmälan sker via anmälningsformuläret som du hittar här.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeGctSshBHg-FlNSTTiUl8imBzY-V1sbqnpf8-4xgzTism-AA/viewform

Betalning på 75 kr för föreläsningen sker efter bekräftad plats. Information om hur betalningen sker kommer i bekräftelsen.

Föreläsningen är öppen för alla medlemmar i Svenska Pudelklubben.

Var noga med att skriva rätt kontaktuppgifter i formuläret då all kommunikation sker via email. Ha ditt medlemsnummer redo när du ska anmäla dig.

Information finns även på västras hemsida:

Klippdemonstration med Allison Alexander 26/8

Välkomna!

Datum

aug 26 2021
Expired!

Tid

19:00 - 21:00