Skip to content
Home Events Nyårsaftonspudelpromenad i Ängsjö

Nyårsaftonspudelpromenad i Ängsjö

Vi upprepar vår succé

Det är inte kul att promenera sin hund på nyårsafton. Men i Ängsjö är det smällarfritt, och våra hundar får en chans till härligt umgänge.

PUDELPROMENADEN vänder sig till pudelägare, blivande pudelägare och nyfikna på rasen pudel. Andra lördagen i månaden samlas vi kl. 11:00 för en gemensam pudelpromenad i Ängsjö friluftsområde, Järfälla (sommaruppehåll juni-augusti). Vi samlas på stora gräsplanen framför den högra parkeringen. Kl 11.05 går vi tillsammans en runda i kuperad skogsterräng på ca 4 – 5 km. Längden gör att promenaden inte lämpar sig för valpar under 6 månader.

VI startar med kopplade hundar! Tänk på att det kan finnas varg i skogen!

Slingan är även snitslad om man vill gå i egen takt. Har man svårt att gå långt i skogsterräng eller har valp, finns det härliga asfalterade/preparerade promenadslingor.

Vi fikar vår medhavda matsäck efter promenaden.

I samarbete med Studiefrämjandet har promenaderna teman.

Under våra Pudelpromenader pratar vi om lära dig hur du tar hand om pudelns päls på ett bra sätt. Vi kommer att visa upp olika redskap som t,ex klippmaskiner och kardor.
Under promenaden stannar vi vid bommarna för att bl.a öva på hundmöten och gå fint i koppel. Ni kan att ställa frågor till våra ledare om saker ni behöver öva på

Promenaderna är även ett utmärkt tillfälle för alla pudelägare att under trevliga umgängesformer ställa frågor och utbyta erfarenheter. Samt för dig som funderar på att köpa pudel och vill lära dig mer om rasen! På köpet får hunden socialträning med andra hundar och människor.

ATT TÄNKA PÅ INFÖR PUDELPROMENADEN:
Vi går på ett Friluftsområde.
Där gäller koppeltvång.
Vi plockar upp bajset efter våra hundar.
Vi ansvarar för våra egna hundar och det gäller strikt hundägaransvar.
Vi tar hänsyn till andra människor i vår närhet.
Alla gillar inte hundar.
ALLA som vistas inom området ska ha en trevlig upplevelse.

Hitta hit:� Med bil http://www.hitta.se/kartan?s=d285dd6d. För er som åker kommunalt går buss 548 från Kallhäll station.

Håll utkik på hemsidan och Facebook där vi lägger ut information om promenaderna och tema för dagen. Kom gärna med egna förslag.

Sommaruppehåll: juni-augusti!!

Ledare/Kontaktperson för våra pudelpromenader:
Mia Aspén: 070-7677967, E-post: mia_aspen@hotmail.com
Angelica Aspén: 070-9917146

Datum

dec 31 2021
Expired!

Tid

11:00 - 12:30

Platser

Sverige
Mellansvenska avdelningen

Arrangör

Mellansvenska avdelningen