Skip to content

 
Varmt välkomna på Öppet Hus
Första tisdagen i varje månad, fram till och med december för hösten och från februari till juni under våren, hålls Öppet Hus i SPK Stockholmssektionens lokal i Gubbängen. 
Aktiviteten är kostnadsfri och vi välkomnar alla pudelägare, blivande pudelägare eller dig som bara är nyfiken på pudel. 
Du behöver inte vara medlem i SPK.
Vi fikar, umgås och pratar pudel. Pudelklubbens representanter är värdar för aktiviteten och 
försöker svara på alla frågor om våra fina hundar. 
Förutom det så tar vi upp några olika teman varje gång.

Kvällen börjar alltid med att vi går en kort promenad tillsammans så hundarna laddar ur sej och är lugna och fina under kvällen. 

Schema för hösten 2024
Vi startar alltid 18.30 och brukar ha öppet till ca 20.30.

Tisdagen den 1 oktober
– En av våra kursadministratörer går igenom höstens kursutbud och visar var och hur du hittar det och anmäler dig på Facebook och hemsidan.
– Leone Nyman gästar oss och berättar lite om tävling och anmälan till Brukshundklubbens tävlingar. Vi tävlar så klart som representanter för Svenska Pudelklubben.

Tisdagen den 5 november
– Du får information om våra sponsorer och hur du kan nyttja rabatterna de ger.
– Nu när det mörkt och trist ute behövs tips på kul saker kan vi göra tillsammans inomhus. Vi testar några leksaker och visar lite inomhusaktivering.

Tisdagen den 3 december
– Vi bjuder på Glögg och Pudelpepparkakor samt Lussekatter.
– Vi kommer även få möjlighet att mäta våra hundars mankhöjd (ej officiell mätning då det krävs en utställning för det). 

 
Ansvariga på plats är Monika Dahlström-Jönson, Nina Fors och Tage Laijronsdotter – som hoppas på många frågor och berättelser.
 

Plats: Klubblokalen, Gubbängstorget 121 (kortsidan 1/2 ned)

Varmt välkomna!
Nina, Tage & Monika

Kontaktperson: Nina Fors mobilnr 0702-53 21 03

 
 

Evenemanget hålls i samarbete med Studiefrämjandet och vi följer FHM rekommendationer!

 

 

________________________________________________________________________________

Under våra Öppet Hus-kvällar får du lära dig hur du tar hand om och aktiverar din pudel på bästa sätt. Vi tar upp ämnen såsom pälsvård, kloklippning och vardagslydnad och du har chans att ställa frågor till våra kunniga ledare. Du kan också få tillfälle att prova på hundsporter som t.ex. Nose Work eller följa med på en promenad där vi tränar t.ex. hundmöten och olika typer av aktivering.

Träffarna är ett utmärkt tillfälle för alla pudelägare att under trevliga umgängesformer ställa frågor och utbyta erfarenheter samt för dig som funderar på att köpa pudel och vill lära dig mer om rasen!

Håll utkik här och på vår Facebooksida för information. Öppet hus är inte en kurs, det är kostnadsfritt och även du som ännu inte är medlem i Pudelklubben är välkommen.

Aktiveten sker i samarbete med  Studiefrämjandet