Skip to content

Gå på kurs hos oss

Stockholmssektionen har som uppdrag att anordna kurser och aktiviteter för alla pudelägare och och pudelintresserade i Stockholm med omnejd. 

Vi är den största sektionen i Pudelklubben och försöker därför att ha så brett och varierat utbud som möjligt. Pudeln är en riktig allroundhund.
Ni kan engagera er i det mesta som finns inom hundsport och aktiviteter av olika slag.
Som basutbud har vi alltid minst ett par valpkurser per termin. Pälsvårdskurser tillhör också basutbudet och vi försöker ha en bredd där. Viktigast är kurser kring bad och fön samt att hålla ordning på nos och tassar.
Vad gäller hundsporter så är Rallylydnad och Nose Work är alltid populärt bland våra medlemmar och vi försöker regelbundet arrangera kurser på såväl nybörjar- som fortsättningsnivå. Agility vill vi alltid ha med, men det är mer beroende av vilken lokal vi har tillgång till. 
Många efterlyser olika former av aktivering, trix mm. Den typen av kurser passar pudeln bra och vi provar lite olika varianter. De mest populära återkommer.

Villkor för anmälan och betalning

Kurser är enbart för våra medlemmar. Du måste vara medlem innan du anmäler dig. Har du nyligen anmält dig så som medlem så meddela det när du anmäler dig till kursen. Du hittar medlemsanmälan i menyn under Bli medlem.
Du hittar våra aktuella kurser i menyn under Kurser. Där finns information om de olika kurserna och länk för anmälan till respektive kurs.
Anmälan till kurserna är bindande. När du anmält dig får du en bekräftelse på att du har fått en plats och betalningsinformation. Det kan ibland dröja innan du får din bekräftelse även om vi försöker hinna med att skicka dem inom några dagar. Du kan betala din kurs via Swish eller Postgiro.
När du betalt kursavgiften är du garanterad din plats.
Skulle kursen ställas in får du förstås tillbaka din inbetalning.
Måste du avboka så gör det i GOD TID. Sena avbokningar utan giltiga skäl, t ex sjukintyg för dig eller hunden, debiteras.

Vi gör samtliga av våra kurser i samarbete med Studiefrämjandet. Det innebär att vi får stöd från dem och kurserna arrangeras i form av studiecirklar.