Klippdemonstration med Allison Alexander 26/8

Pudelklubbens Västra avdelning välkomnar alla Pudelklubbens medlemmar på ett webinar med världskända handlern Allison Alexander.

Allison kommer gå igenom hur man bör tänka när man klipper en continental, visa hur hon gör en top-knot för utställning samt hur hon snoddar och plastar pälsen för att skydda den till vardags.

Det här är en chans att lära från en av de största inom handling. Allison visar alla raser och har vunnit över 550 Best In Shows!

Pudeln är rasen som ligger henne varmast om hjärtat och i dryga 30 år har hon tränat, klippt, stylat och visat pudlar av alla storlekar på de största utställningarna.

Allison äger och driver idag Leading Edge Show Dog Academy där hon undervisar elever över hela världen. Hon är ordförande i Kanadas Professional handlers accosiation, rådgivare till Chris Christensen Systems och förtroendevald för Kanadas kennelklubb.

När: 26/8 kl 19.00-21.00 (Allison stannar kvar tills alla frågor är besvarade)

Var: länk till webinaret kommer skickas ut av västra avdelningen.

Föreläsningen kommer ske digitalt och är på engelska. Anmälan sker via anmälningsformuläret som du hittar här: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeGctSshBHg-FlNSTTiUl8imBzY-V1sbqnpf8-4xgzTism-AA/viewform

Kostnad:  75 kr som sker efter bekräftad plats. Information om hur betalningen sker kommer i bekräftelsen.

Föreläsningen är öppen för alla medlemmar i Svenska Pudelklubben.

Var noga med att skriva rätt kontaktuppgifter i formuläret då all kommunikation sker via epost. Ha ditt medlemsnummer redo när du ska anmäla dig.

Välkommen!

Allison Alexander 1
Allison Alexander 3
Allison Alexander 4
Allison Alexander 2