Skip to content

Sektion Fyrbodal

en sektion till Svenska Pudelklubben Västra avdelningen

Sektion Fyrbodal

 Vi är ett gäng glada pudelägare som bor i Pudelklubben Västras Fyrstadsområde med omnejd. Vi gillar att träffas och hitta på kul grejer och ta härliga promenader och fika tillsammans.

På denna sidan är det tänkt att vi ska annonsera kommande träffar och att berätta om träffar vi haft.  Vi tar gärna emot tips/önskemål om aktiviteter och har ni roliga/gulliga pudelbilder så får ni gärna bidra med dom. 

Våra kommande aktiviteter hittar ni nedan, samt på vår facebooksida – besök gärna den! 

Sektion Fyrbodal
Jag heter Mariel och bor i Uddevalla med mina två mellanpudlar, Stella och Essi. Stella är 5 år och kom till mig som omplacering när hon va 10,5 mån. Blod svett och tårar har hon gett mig.. men i dag är hon i största lag en härlig harmonisk hund som njuter av livet. Vi tränar agility, rally och viltspår men tränar och tävlar främst i agility där vi deltog i vårt första lag-sm förra året och ”försöker” nu kvala individuellt. Essi är halvsyster till stella och är snart 2 år. Hon är en mycket bestämd liten dam, gillar att sitta i brassestolar och ha god utsikt över området… hon tränar främst agility.. men har startat i rally med godkänt resultat samt gjort ett godkänt anlagsprov i viltspår.. så vi hoppas på att kunna få i gång lite mer viltspårs träning i år. Essi är även med på utställningar… men inte jätteofta… då våra andra aktiviteter tar över ibland. Ser fram emot att planera aktiviteter framöver tillsammans med Essis ”farmor” Synnøve och pappa Pixel

Mariel Andersson

Jag heter Mariel och bor i Uddevalla med mina två mellanpudlar, Stella och Essi. Stella är 5 år och kom till mig som omplacering när hon va 10,5 mån. Blod svett och tårar har hon gett mig.. men i dag är hon i största lag en härlig harmonisk hund som njuter av livet. Vi tränar agility, rally och viltspår men tränar och tävlar främst i agility där vi deltog i vårt första lag-sm förra året och ”försöker” nu kvala individuellt. Essi är halvsyster till stella och är snart 2 år. Hon är en mycket bestämd liten dam, gillar att sitta i brassestolar och ha god utsikt över området… hon tränar främst agility.. men har startat i rally med godkänt resultat samt gjort ett godkänt anlagsprov i viltspår.. så vi hoppas på att kunna få i gång lite mer viltspårs träning i år. Essi är även med på utställningar… men inte jätteofta… då våra andra aktiviteter tar över ibland.

Ser fram emot att planera aktiviteter framöver tillsammans med Essis ”farmor” Synnøve och pappa Pixel
Jag heter Synnøve V Hallberg, och bor i Lysekil med min man och våran 6 åriga mellanpudel hane Pixel. Pixel är min andra pudel, och vi har ställt ut en hel del, men nu tar vi en paus från vänstervarven ett tag. Pixel tog anlagsprovet i viltspår och det är definitivt något vi vill fortsätta med, annars är vi med på allt som är kul. Just nu går jag uppfödarutbildningen som SPK anordnat, och ser fram emot massa ny kunskap inom ämnet. Hoppas att vi kan få till lite olika aktiviteter framöver och träffa alla pudlar med ägare i Fyrstad området.

Synnøve V Hallberg

Jag heter Synnøve V Hallberg, och bor i Lysekil med min man och våran 6 åriga mellanpudel hane Pixel. Pixel är min andra pudel, och vi har ställt ut en hel del, men nu tar vi en paus från vänstervarven ett tag. Pixel tog anlagsprovet i viltspår och det är definitivt något vi vill fortsätta med, annars är vi med på allt som är kul.

Just nu går jag uppfödarutbildningen som SPK anordnat, och ser fram emot massa ny kunskap inom ämnet. Hoppas att vi kan få till lite olika aktiviteter framöver och träffa alla pudlar med ägare i Fyrstad området.

Följ oss på facebook

Facebook Pagelike Widget