Pudelpromenad

Välkomna på pudelpromenad söndagen 24 november klockan 11.00 på Järavallen, Skåne!

Vi träffas på parkeringen vid 11.00 för att sedan ge oss ut på promenad. Det finns flera olika långa slingor att gå, vilken av dem man går väljer man själv efter egna förutsättningar. Efter vår promenad är alla deltagare välkomna att stanna för att fika och prata lite. Medtag kaffe eller annan dryck så bjuder vi på kaffebröd!

Järavallen nås med bil från väg E6 och avfarterna Lundåkra i norr och Löddeköpinge/Center Syd i söder. Fortsätt ut till kusten och följ sedan kustvägen. Vid naturreservatet är det skyltat till parkeringen. (Det är alltså INTE parkeringen vid golfbanan.)

Om ni har frågor kan ni kontakta;
Lena Lundgren 0704-25 31 71
Kicki Nilsson 0707-14 61 29

Gör gärna ett inlägg nedan så att vi får en ledtråd om hur mycket fikabröd vi ska ta med oss!!
Alla hjärtligt välkomna!
Pudelklubben Södra