Vandringspriser & Championtitlar

Championtitlar
Hundar som är ägda av medlem i södra avdelningen och under 2013 erhållit en svenskt championtitel på utställning/agility/ bruks/lydnad eller viltspårtävling eller lydnadstitel LP1, LP2, LP3 vill SPK södra hedra med en utmärkelse. Ange hundens namn, registreringsnummer, storlek, uppfödare, ägare och vilken typ av championat eller lydnadstitel hunden erhållit. Ovan måste hämtas personligen på årsmötet. Skriv eller mejla senast 10 januari 2014 till Anita Sjöholm, Skvattemölla 4431, 26494 Klippan. E-post sekr.sodra@pudelklubben.se 
 
Vandringspriser
I södra avdelningen har vi ett antal vandrings- priser som delas ut på vårt ordinarie årsmöte och kanske är det din tur att erövra något av nedanstående vandringspris denna gång. Skicka in din hunds namn och reg.nr via e-mail: sekr.sodra@pudelklubben.se. Skriv vilka vandringspriser du vill tävla om. Du hittar vandringspriserna och statuterna på SPK södras hemsida. Vid förfrågan kan du kontakta Anita även per tel. 0767690779
Du hittar statuterna för vandringspriserna här: http://www.pudelklubben.se/sodra/vandringspriser/vandringspriser-info/