Klipphelg och pudelfest!

Till Svenska Pudelklubben södra avdelnings klipphelg med fest har vi i år bjudit in Philip Langdon som ska guida oss i konsten att klippa pudlar!
Philip kommer från Bristol i England och har varit aktiv med pudlar i många år både genom avel, utställning och som domare. Dessutom var han den förste hundfrisören att vinna både British Dog Groomer of the Year och Eurogroom – TRE gånger! Han har även varit domare på dessa klipptävlingar.
Philip har fött upp ca 30 engelska champions men har även champions i andra länder. Han har dömt pudlar i Skandinavien, Irland, Ryssland och Israel och på PCA dömde han SAR-pudlarna 2009. Han har stor erfarenhet av pudlar och vi ser verkligen fram emot en lärorik och trevlig helg tillsammans med Philip Langdon och våra pudlar.
Välkomna!