Klippdemonstration online med Mikael Nilsson

Klippdemonstration online med Mikael Nilsson Exklusivt för SPK södras medlemmar – dessutom kostnadsfritt! Har du funderingar hur man ska göra för att få hunden att riktigt komma till sin rätt?

Se hur Mikael gör det och hör honom förklara varför! Här har du också möjlighet att ställa dina frågor. En dvärgpudel kommer saxklippas och dessutom kommer han få sin top-knot uppsatt såsom om det var till utställning.
Välkommen!

När: Den 7 mars kl 13
Var: Online via Zoom
Hur: Med Mikael Nilsson Showdogs
Varför: För att SPK’s södras medlemmar ska bli ännu bättre på utställningsklippning.

Du, som är medlem i Pudelklubben Södra avdelningen anmäler dig till kassor.sodra@pudelklubben.se senast onsdag 3 mars. Därefter får du länken till arrangemanget. Först till kvarn – begränsat antal platser. Vi ses väl?!