Exteriörbedömning för PUDEL i Hässleholm 

988441_693579570684027_157946893_n
Har du en hund som behöver exteriör bedömas eller mätas in?
12 juni anordnar vi exteriörbedömning i Hässleholm. 
En exteriörbedömning följer samma regler som en officiell utställning med undantag för att alla hundar bedöms individuellt och det finns ingen tävlan hundarna sinsemellan. Endast en hund på plats åt gången.
Domare: Fredrik Nilsson
Raser: Pudel alla storlekar
Sista anmälningsdag 2 Juni 2021 eller vid maxantal anmälda
Kostnad: 500:-/hund betalas in på BG 5798-0633 Södra avd. Märk betalningen med hundens reg.nr. samt ditt medlemsnummer i Pudelklubben.
Anmälan är bindande och medlemsskap i Svenska Pudelklubben krävs.
Arrangör: Svenska Pudelklubbens Södra Avdelning
Välkomna!

 
Så här går det till:
På en exteriörbedömning får hunden ett kvalitetspris och en skriftlig kritik. Hunden kan erhålla excellent, very good, good, sufficient, disqualified, cannot be judged. CK kan delas ut av domaren. Resultatet registreras i SKKs hunddata och gäller som slutlig inmätning av hundar över 15 månader. Hunden skall vara minst 9 månader gammal vid bedömningen. 
Ett tidsschema kommer att tillämpas och det skickas ut tillsammans med vägbeskrivning via epost en vecka innan bedömningen. Man anländer till bedömningen strax innan sin utsatta tid och åker hem när hunden är färdigbedömd. Observera att det inte finns plats att fixa iordning sin hund på plats utan det får man göra innan man kommer. Han man anmält flera hundar kommer dessa gå efter varandra.
Vi kommer inte tillåta publik. Vi följer FHM och SKKs restriktioner vad gäller angående Covid19.
 
-Vid frågor maila ordf.sodra@pudelklubben.se
Varmt välkomna med er anmälan!