Prova på Nosework, Hoopers, Rallylydnad I Växsjö 25/9

Kom och ha kul med din pudel med oss i Växsjö!

VAR: Sjösås Äskås Östrakärr , 36391 Braås
​NÄR: 25/9 kl 10-15
AVGIFT: 300kr​
Instuktörer: Ia Nilsson och Tina Gustafsson.

​Ia har en stor kärlek till och respekt för djur framför allt hästar och hundar. Har både stuteri och kennel med prefix Starias och föder upp ​storpudel. Ia är Nose work instruktör och har gått flera utbildningar bl a för Hundutbildningsgruppen, Hundiagården och Work for fun, Ia är ​också besökshundsförare .

Tina, vår andra instruktör beskriver sig som en hundnörd som brinner för frivillig hantering och belöningsbaserad ​träning. Hon är utbildad SBK ​instruktör och har varit instruktör på brukshundklubben i många år. Tina är vidareutbildad genom ​hundutbildningsgruppen, Hundiagården, Monika Hillman och Anders Hallgren, är aktiv instuktör inom många olika områden gällande hundar.

​Kursavgiften sätts in på BG 5798-0633 och märks ”Prova på 25/9” och ditt namn. Lunch & Fika ingår, meddela ev. allergier.

OBS! Anmälan är bindande och görs till Kicki Nielsen på sekr.sodra@pudelklubben.se
Man måste vara medlem i Pudelklubben för att delta.

Varmt välkomna!

 Foto: Ia Nilsson