Kallelse årsmöte 2022

 
ANMÄLAN STÄNGD!
 
Kallelse till Pudelklubben Södra avdelnings Årsmöte den  6/2-2022
 
Vi har skickat ut Kallelsen till Pudelklubbens södra digitala årsmöte till samtliga medlemmar i Södra avdelningen på mail.
 
Alla medlemmar kallas härmed till SPK Södra avdelningens årsmöte söndagen den 6 februari 2022 kl 13.00 Öppen samling 30 minuter innan för att se till så att alla kommer in i mötet.


Mötet genomförs digitalt och ett krav för att kunna delta i mötet är att man har tillgång till en digital enhet i form av dator, surfplatta eller smart telefon.
Vi uppmanar er att delta i mötet med sin egen digitala enhet och inte samlas flera stycken vid samma enhet vilket kan försvåra beslutsfattandet i mötet.

Samtliga medlemmar i Pudelklubben södra avdelning med giltig mailadress har fått denna kallelse. Har du inte fått denna kallelse via mail måste du anmäla dig via länk till årsmötet. Tio dagar innan mötet kommer du som anmält dig till mötet få ett mail med information och en inloggnings länk till mötet samt alla handlingar till årsmötet.

Anmälan görs antingen via länken i mailet eller via länken ovan senast den 30/1-2022. Efter det går det inte att komma med i mötet.

Vi följer SKK föreningskommitténs beslut att det i samband med digitala årsmöten under 2022 är tillåtet att kräva att medlemmar föranmäler sitt deltagande till årsmötet.

Årsmöteshandlingarna kommer mailas ut till medlemmarna samt finnas tillgängliga på hemsidan den 26 januari.