Pudelpromenad i Vaggeryd 3/4

Pudelpromenad i Vaggeryd

Var: Vi träffas på Bäckalyckan, Vaggeryd (Vägbeskrivning se nedan)

När: 3 april 11:00

Välkommen till en promenad med din pudel i vårt vackra friluftsområde Bäckalyckan i Vaggeryd.

Tag med eget fika och något att sitta på.

Jag som håller i denna träff heter Victoria Ekfeldt, jag bor här i Vaggeryd med mina 3 storpudlar och min man. Jag tränar och tävlar aktivt i rallylydnad, lydnad men testar gärna på det mesta med mina hundar. Jag sysslar även med utställning avmina hundar. Jag är aktiv som ledare på kurser samt sitter med i styrelsen på vår brukshundsklubb SBK Attila och är ombud i Småland för Svenska Pudelklubbens Södra avdelning

OBS! Anmälan görs till Victoria Ekfeldt, vickan.carlsson@hotmail.com

Kontakt: Victoria 0760-250931

Varmt välkomna!
 
Vägbeskrivning:

E4 söder ifrån:

– Tag avfart Vaggeryd Norra

– Sväng vänster

– Sväng vänster mot Bondstorpsvägen

– Sväng väster mot Bäckalyckan

 

E4 Norr ifrån:

– Tag avfart Vaggeryd Norra

– Sväng höger

– Sväng vänster mot Bondstorpsvägen

– Sväng vänster mot Bäckalyckan