FULLT Vardagsvård på Satchmos i Lund 24-25 sept

FULLBOKAD

Välkomna på Vardagsvårds kurs!

När: Del 1 lördag 24 september kl 14 – 17. Avgift 300kr
Del 2 söndag 25 september kl 10 – 15. Avgift 500kr
Var: Satchmos lokaler,
Odlarevägen 8 i Lund
Anmälan: Senast 19/9 till
agneta.rahmberg@pudelklubben.se

Kursledare är Viktor Nilsson som är hundfrisör på heltid på Hundfrisörerna i Helsingborg. Viktor har gedigen kunskap i pälsvård och pudelklippning.
Kursen kommer att hållas på en och samma weekend I Satchmos lokaler i Lund. Deltagarna har möjlighet att titta på olika verktyg och andra produkter och även handla i butiken om ni har behov av det. Tänk på att du som medlem i Pudelklubben har 10 % rabatt på Satchmos sortiment och ibland mer på vissa varor.
Dag 1 kommer Viktor att gå igenom vilka redskap man använder när man borstar och kardar sin hund samt hur man använder dessa verktyg med rätt teknik, ge tips på hur man kontrollerar att hunden är tov fri mm. Viktor kommer att visa klipp av nos tassar kommer även att visa badning & fön teknik. Deltagarna tar inte med hund denna dag.
Dag 2 kommer ni med er nybadade hund och klipper nos tassar och en vardagsfrisyr under överinseende av Viktor som handleder er.
När ni får bekräftelse att ni fått plats på kursen sänder vi betalningsinformation och mer information.
OBS! Anmälan är bindande. Max antal deltagare är åtta stycken. Först till kvarn gäller och man måste vara medlem i Pudelklubben för att delta
Varmt Välkomna!