Klippseminarium för Lotta Sandell 25-26 mars i Eslöv.

Välkommen till Svenska Pudelklubben södra avdelnings Klippseminarium!

 NÄR: Lördagen och söndagen den 25-26 mars kl 10.00 samling 9.30 på lördagen.

VAR: Vindelvägen 11,  Eslöv. Bakom Bil-Månsson, byggnaden längst bort, ingången längst ner.

AVGIFT: 1800 kr , Avgiften sätts in på bg 5798-0633 och märks med ’Klipp Lotta’

Lätt lunch och fika ingår i priset.

När avgiften är betald är platsen din. 

KOM IHÅG:

Ta med bord och de verktyg du behöver för att klippa din hund. Ta också med ett lakan eller en liten presenning som skydd för golvet och för att underlätta städningen. Till handlerträningen behöver du utställningskoppel, gott godis till hunden och en liten leksak eller pip  som den tycker om.

Lördag den 25/3 kl 9.30

samlas vi runt en lätt fika. Kursen startar kl 10.00 med en introduktion av teori, skötsel, redskap, hantering, bad och fön.  Efter lunchen följer klippdemonstration av Second Puppy och uppsättning av top-knot till vardags och till utställning. 

Söndagen den 26/3 kl 10.00

fortsätter vi med frågor och reflektioner från lördagen. Efter det klipper alla sin hund själv under överinseende av Lotta.  Du kommer med din hund badad, fönad och utan tovor. Nos och tassar ska vara klippta, den ska inte vara alltför långhårig, ingen kan trolla fram allt på en gång…….          

Ca kl 14.00 fortsätter vi med handlingträning av våra hundar och oss själva inför inför kommande utställningar. Vi avslutar vid ca kl 16.00. 

OBS! När avgiften är betald är platsen din och anmälan blir bindande.

Hjärtligt välkomna till en härlig PUDELHELG!