Skip to content

Lördagen den 7 december var vi ett gäng, som träffades för nybörjarträning i agility.

 

Publicerad 9 december 2013

 

Trots vädergudarnas försök att sätta käppar i hjulet så kom småpudlarna Annie, Enzo, Molly och Sture samt storpudeln Asta till Hässleholm. De hade förstås lite mattar och hussar med sig. Först blev det tillfälle för pudlarna att bekanta sig med varandra och miljön. Mina tre mellisar var med men kan inte betraktas som nybörjare, så de fick under viss protest nöja sig med att vänta i burar på sin tur för träning senare.

Det var underbart att se, hur pudlarnas självförtroende ökade efter hand och hur mycket frimodigare och snabbare de mot slutet tog sig fram över hinder och genom tunnlar.

Jag är så lycklig över att få dela med mig av mina erfarenheter att det knappt går att få stopp på mig. Förhoppningsvis var pudlarna med vidhängande människor också glada. Vi bestämde i alla fall, att någon form av uppföljning ska ordnas.

Tyvärr har jag inga foton från arrangemanget. Jag hade kamera med men inte hade jag tid att ta några bilder!

Efter träningen fikade vi tvåbenta och pratade en del. Under tiden vi varit i den varma och välutrustade hallen, så hade Kung Bore passat på att pudra omgivningen med snö. Hoppas alla kom välbehållna hem!

Berit