Skip to content

Svenska Flaggan var i topp, och solen sken när våra deltagare och gäster anlände Eslöv vid lunchtid på lördagen. När husbilar/husvagnar/motorcyklar/ bilar var parkerade intog vi en god lunch tillsammans. När alla var mätta och belåtna var vi en förväntansfull

skara som tog plats framför pudelspecialisten Biagio Cellamare, som kommer från Italien. Amalfis Electra eller Ella som hon kallas, stod modell, och under eftermiddagen blev hon allt vackrare och vackrare. Biagio delade med sig av sina kunskaper på ett pedagogiskt och lärorikt sätt.

På kvällen startade grillfesten och många gäster från när och fjärran mötte upp. Grillmästaren Rickard Söderstjerna grillade och maten var läcker och den räckte länge och väl…

Efter middagen kom plötsligt Eslövs Symfoniorkester in, som var två lättklädda män, som underhöll oss med sina humoristiska skämt. Då lyftes taket en aning och det skattades hejdlöst. Eslövs Symfoniorkester är den kultförklarade Lundaduon Nils Pils och Pär Bärs, som spelar ukulele och bastuba.

På söndagen var vi en mindre, lite trött skara, som började borsta upp våra pudlar och sen blev det dags att sätta saxen i pälsen. Vi arbetade metodiskt med sax och kam under ledning av Biagio.

Resultaten blev super och alla tilldelades ett Diplom som pris.

Bildgalleri från klippkursen hittar du här.

Bildgalleri från grillfesten hittar du här.