Skip to content

I Hässleholm den 6/6, sken solen och Pudelns dag var i full gång. En samling pudelentusiaster var samlade för en trevlig dag. Vi hade även “finbesök” då en del av våra vänner från Danska Pudelklubben gästade oss! Jätteroligt! Ni var varmt välkomna!

Det serverades kaffe/te, saft och tilltugg hela dagen. Många gick tipsrundan och svarade på kluriga frågor. Deltagarna passade på att prova alla aktiviteter, och stämningen var glad och varm, som den ska vara när pudelvänner träffas!!

På årets Pudelns Dag hade vi i vanlig ordning uppvisning och prova på Rallylydnad, med Helen och Christer Mårtensson. Många av oss som var på plats passade på att prova Rallylydnad. Helen och Christer peppade oss med goda råd och tips, vilket gjorde att alla blev inspirerade och intresserade av sporten.

Agility stod som vanligt på programmet. Maria Lindh och Ingrid Nordqvist visade med egna duktiga hundar, och de delade sedan med sig av tips och trix till alla som ville testa agilitybanan.

Ringträningen på Pudelns dag hölls av vår egen framgångsrika Fredrik Nilsson. Alla som var med tränade hårt, och fick många tips av Fredrik om hur de skulle visa sin pudel på bästa sätt.

I Barn med Hund hade vi i år en utländsk domare, Geno Sisneros, USA. Alla barnen med sina fina pudlar jobbade på, och visade vilka duktiga handlers de ska bli när de har växt upp!

I år hade vi även en Drive in utställning! Domare var duktiga Berit Peterson, kennel Snatcher’s. Hon hade svåra val under bedömningen, då det var många vackra pudlar anmälda till dagens utställning.

Bildgalleri från Pudelns dag hittar du här.