Skip to content

Den 15 oktober var det åter dags för kurs i vardagsvård för Louise Ekbladh. Kursen hölls som vanligt på Louises eget trim i Svedala. Fyra ivriga pudlar och deras mattar väntade med spänning på att få sätta igång.

Innan vi började bjöds det på kaffe och mackor till oss tvåbenta för att lätta på nervositeten inför dagens övningar. De fyrbenta (för dagen två mellanpudlar och två toypudlar) fick under tiden lov att leka av sig lite energi.

Så här skriver Johanna, deltagare på kursen i vardagsvård.

“En fantastiskt trevlig och lärorik lördag med ovärderliga tips, både gällande päls, men också så mycket annat, allt från tänder till promenader och vila. Härligt att få ta del av Louises erfarenhet som hon generöst bjöd på i en fin miljö och gott sällskap där alla frågor var välkomna!

Vi var en grupp med väldigt olika kunskaps och erfarenhetsnivå, med mig som bara sett pudlar på avstånd innan till några med flera års erfarenhet, men även detta fixar Louise och jag tror att alla fick något med sig hem. Jag fick i alla fall med mig massor (och ca 1/3 av hunden) med hem!

Dagen bjöd på superbra grund för mig och familjen i vårt “nya” liv med hund, full av goda tips, både om verktyg och skötsel!

Vilken karda, vad används kammen till, vilket håll borstar jag på, hur klippa klorna, berömma eller ej under pågående klippning, vilken sax, vilka skär, päls i öronen…!!!

Kort och gott en oerhört lärorik och stimulerande dag!”

Tusen tack till Louise Ekbladh, som med sin kunskap och skicklighet gör det möjligt att hålla kurser i vardagsvård och klippning av pudel!