Pudelpromenad

Fyrstadsektionen anordnar långpromenad med båttur den 31/8! Så här står det att läsa om eventet på sektionens Facebooksida.

“Vi samlas på parkeringen vid Gustafsberg kl 10.00. Promenaden går sedan längs Kuststigen.Tänkt sträcka är Gustafsberg-Stången. Vid södra Lindesnäs är det en bit mycket kuperad del i skogsterräng. Sedan följer vi leden västerut utmed Byfjordens södra kant under Uddevallabron och fram till sista ångbåtsbryggan vid Stången. Där tar vi skärgårdsbåten tillbaka till bilarna vid Gustafsberg.Vi tar med matsäck och stannar under vägen och intar den.Blir det fint väder finns det möjlighet till dopp i det blå! Är osäker på längden på sträckan men det kan vara upp till 1 mil. Möjlighet att välja en något kortare finns
Kostnad:ca 50:- Vilket är kostnaden för båtturen hem.
Anmälan och Info: Anne-Sofie Eng-Falcini.
Du kan anmäla dig här i kommentarsfältet eller genom chatt eller mail till: annesofie.falcini@spray.se.
Vid regn ställs promenaden in.
Välkomna till en härlig dag med våra pudlar :)”

Sektionen har även en hemsida med informationen:
PudelKul I Väst