Protokoll

Du vet väl att du hittar justerade mötesprotokoll i rullisten under fliken “Om avdelningen” och “Protokoll“?

Styrelsen väljer att lägga ut mötesprotokollen fortlöpande på sidan för att du som medlem skall kunna följa styrelsens arbete. Styrelsen består av förtroendevalda som skall arbeta för dig som medlem och skapa en aktiv rasförening för pudlar och deras ägare. Genom att ta del av protokollen så får du som medlem en insikt i hur stort arbete styrelsen lägger ner för att skapa aktiviteter för oss medlemmar. Alla aktiviteter kräver medhjälpare och du som medlem är väldigt välkommen att hjälpa till. I senast utlagda protokoll kan man bland annat läsa om att det den 16/11 är en inofficiell utställning i Bagheera-hallen i Varberg och att Viltspårkurs skall hållas den 2/11.

En aktiv förening bygger på intresserade medlemmar.  Ta del av vad din styrelse gör för dig.