Var med och representera pudeln på My Dog 2014!

 

MY DOG 2014

 

Kom och häng med din bästa vän på Svenska Mässans, My Dog 2014!

 

Vi söker dig med en grym pudel och som kan hänga i vår monter ett par timmar, mellan den 3 -6 januari, för att visa upp lyckan med att äga en pudel. Du står i ca 4 timmar under förmiddagen eller eftermiddagen och du får chansen att träffa massvis av andra hund- och pudelintresserade människor. Självklart får du även hänga kvar efteråt och uppleva hela mässan utan kostnad. Även du som inte har möjlighet att hjälpa till på plats kan hjälpa oss genom att skicka in lite bilder på din pudel. Allt från tävlingsbilder till vardagsbilder.

 

Alla frågor, bilder och anmälningar skickas till Victoria på victoria.wahlstrom@bredband.net. Det är viktigt att du som anmäler dig skriver med din pudels storlek och färg då vi vill visa upp så många varianter av pudlar som möjligt.

 

Tack!