FÖRLÄNGT ANMÄLNINGSDATUM!

Tack vare att vi gått över på internetanmälan så har vi möjlighet att förlänga anmälningsdatumet till den 10/2 för utställningen i Volviahallen! Så har du ännu inte anmält dig får du nu ytterligare en vecka på dig att ta vara på chansen att komma och visa din pudel på avdelningens ras-special mitt i centrala Göteborg!

Man tar sig lätt till utställningsplatsen med buss, tåg och spårvagn. Hallen är belägen fem minuters promenadväg ifrån Centralstationen och det finns gott om parkeringsplatser runt omkring. Har man lust att slå fler flugor i en smäll så finns Nordstans Shoppingcenter på ett stenkasts avstånd och där finns ett stort utbud av butiker och restauranger för alla smaker. Vill man ta en promenad längs hamnen och kajen för att kika närmare på Göteborgs vackra hamn så är även det inom räckhåll. Barken Viking, skärgårdsbåtarna, Läppstiftet, Götaälvbron och allt annat som hör till Göteborgs hamninlopps skyline.

Välkommen till SPKv’s vårutställning i Volvia-hallen!