Sommarens faror – digital föreläsning 20 maj

Svenska Pudelklubbens medlemmar är välkomna på en digital föreläsning om sommarens faror för hund torsdagen den 20 maj, kl. 19

Leg. veterinär Jonas Eriksson är specialist inom hundens och kattens sjukdomar med inriktning mot akut- och intensivvård samt anestesi, men även mot internmedicin och onkologi. Jonas har under många år arbetat med bland annat akut- och intensivvård och då även som klinikchef på akut- och intensivvårdsavdelningen på ett av Sveriges största Djursjukhus. 

Jonas hade i april en mycket populär föreläsning för Pudelklubben och nu får ni chansen ännu en gång att inhämta mer kunskap om hur man tar hand om sitt djur när det blir sjukt. 

Föreläsningen kommer ta upp vad man som hundägare bör vara uppmärksam på under sommaren. Vi kommer få lära oss vad man ska göra om hunden blir biten av en huggorm, fästingsjukdomar, värmeslag, algförgiftning och mycket mer. 

Anmälan via denna länk: 
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfCUng_AB5ecOwK5KgEEnHI5TYmlcBHXHBw9wzdGPwcZt8gXw/viewform

Ha ditt medlemsnummer i SPK redo. 

Föreläsningen sker genom Microsoft Teams och en länk kommer skickas ut till alla anmälda senast fem dagar innan föreläsningen. 

Välkommen!

Föreläsningen arrangeras i samarbete med Studiefrämjandet Göteborg Sjuhärad.

Leg. veterinär Jonas Eriksson

Leg. veterinär Jonas Eriksson