Massagekurs i Floda 21/1 och 11/2

Lär dig att ge din hund en skön och avkopplande massage

Nu har du, som är medlem i Pudelklubben, chans att lära dig grundläggande kunskaper om hur din hund känns i musklerna! Vid två tillfällen får du veta mer om din hunds muskler och hur massage påverkar till exempel hundens rörelsemönster. En aktivitet som brukar uppskattas av din hund och ge dig ett kvitto på hur din hund mår!

21 januari kl 10:00-12:30 –  Vi går igenom de ytliga musklerna i hundens bog, hals, rygg och bakdel.  När ska man massera och inte . Hur ska vi massera, spelar riktning någon roll?  Vad känner och ser vi när vi masserar

11 februari kl 10:00-11:30 –  Vi pratar om vad som har hänt hemma sedan sist. Vilka reaktioner har du sett hos hunden?  Kan vi göra annorlunda? Hur ska du fortsätta med massagen? 

Var: Tasspalatset i Floda
Kostnad: 550 kronor
Instruktör: Jessica Axelsson, Hundfysioterapeut
Max åtta deltagare. Först till kvarn gäller!
 
Anmäl senast 1 januari till: katarina.akermo@pudelklubben.se
Uppge ditt namn, medlemsnummer samt e-postadress.
Avgiften betalas efter bekräftelse av plats.
 
Massagen kommer att ske på skummattor på golvet, det är dock fritt att ta med till exempel trimbord med dyna om er hund får plats att ligga på det och ni hellre vill stå upp. Inomhusskor är att rekommendera!
 
Kontakt för frågor: info@tasspalatset.se
 
Adress: www.tasspalatset.se Skallsjö Prästväg 14, 44831 Floda
 
 
 
Massagekurs i Floda 21/1 och 11/2