Skip to content

BPH i Torslanda den 29 augusti 2020 - OBS! Fullsatt!

Svenska Pudelklubben Västra avdelning har reserverat 10 platser till BPH (Beteende- och personlighetsbeskrivning hund) den 29/8 i Torslanda.

Pris 600 kr

Mejla din anmälan (inkl. medlemsnummer samt din pudels regnr) till kassor.vastra@pudelklubben.se och betala till PG 523317-6

Först till kvarn! Välkomna!

Beteende- och personlighets-beskrivning hund – BPH

Vill du veta mer om din hunds mentalitet? Svenska Kennelklubbens mentalbeskrivning BPH är utformad för att passa alla hundar. Den hjälper dig som hundägare att lära känna din hund lite bättre och är värdefull i avelsarbetet för uppfödare, ras- och specialklubbar

Alla hundar och hundraser är inte likadana. Vilken personlighet har din hund? Är den lekfull, trygg, energisk, glad i människor? Det kan BPH ge dig svaren på!

Beskrivningen tar omkring 45 minuter och innehåller åtta olika moment. Syftet är att få en bild av hur hunden reagerar på och hanterar olika situationer. Det handlar bland annat om att möta främmande personer, att leka, att arbeta för att komma åt mat och att stöta på överraskningar.

Alla hundar är välkomna!

BPH är anpassat för alla hundar, oavsett ras. Även oregistrerade hundar kan delta. För alla hundar gäller att de måste vara id-märkta, vaccinerade och ha fyllt 1 år, men det finns ingen övre åldersgräns. Ägaren eller föraren måste vara medlem i en länsklubb eller i en specialklubb/rasklubb.

Läs mer:

SKKs film om BPH

Facebook Pagelike Widget