Skip to content

Brukspudelläger!

Plats: Tånga Hed

Tid: 25-29/5 2016. Incheckning sker efter kl 16 den 25/5. Samling kl 18 med information och därefter tänder vi grillen. Var och en tar med det man önskar grilla. Avslutning sker den 29/5.

Logi: Vandrarhem i delat rum eller i egen husvagn. Möjlighet till enskilt rum på vandrarhemmet finns.

Priser:

För dem som bor på vandrarhem: 2750:- Vill man delta som observatör på lägret (utan hund) alt ej deltar i lägret så är kostnaden 2000:- för kost och logi. Tillägg för enskilt rum är 400:-. Lakan och handduk tar var och en med sig själv.

För dem som vill bo i sin egen husvagn: 2650:- inkl el. Medföljande deltagare i husvagn betalar 1800:- i lägeravgift. Medföljande i husvagn som är observatör alt. ej deltar i lägret betalar 1000:- för kost. Kommer du som observatör i egen husvagn betalar du 2000:- för husvagnsplatsen och kosten.

Kost: Specialkost ska anmälas i samband med lägeranmälan. Till maten serveras vatten och all annan dryck tar man med själv. Mjölk kommer att finnas till kaffe/te/varm choklad.

Vad ingår i priset som deltagare? Ditt boende för 4 nätter och städning av rum på vandrarhemmet. Din instruktör för 4 dagars träning och utveckling. Frukost, lunch, middag och fika för 3 dagar och frukost, lunch och fika på avslutningsdagen. Personal som dukar fram och lagar din mat. Som deltagare behöver du vara inställd på att det är ett läger med vandrarhemsstandard och man får således vara beredd att hjälpa till med vissa sysslor. Allt utöver schemalagda aktiviteter och måltider sörjer var och en för själv.

Krav på deltagare: Minst 14 år. Vänligt och trevligt bemötande mot medmänniskor och hundar. Hantering av hund enligt gällande regler för SKK och lagstiftning. Deltagande hund skall kunna bo ihop med annan hund, annars får deltagare boka enskilt boende. Deltagare ska själv ta ansvar för egen utveckling och sina tillhörigheter. Deltagare som är med i spårgrupp måste ha tillgång till bil då spårmarkerna inte finns i anslutning till lägerplatsen.

Aktiviteter

Nybörjarspår – gruppen inriktar sig på nybörjare inom spår. Bruksspår är målet så i gruppen får man även träna på grunderna i lydnaden som hör till. Även aktivitetsspår och födoämnesspår hanteras.

Tävlingspår – gruppen är tävlingsinriktad och omfattar även lydnadsmomenten.

Agility – gruppen omfattar från nybörjare till fortsättning. Kanske har du bara provat på agility förut eller så har ni lärt in olika hinder och vill komma vidare mot tävling.

Nosework – gruppen riktar sig till främst till nybörjare.

Nybörjargrupp – Ny! – för valpar, unghundar och vuxna “odågor”.

Med reservation för ändringar beroende på deltagarantal.

Anmälan

För anmälan har vi upprättat ett WEBBFORMULÄR som du får fylla i. Du ska ange vilken grupp du vill vara i och ett reservalternativ och vem du vill dela rum med. Du behöver även ange ev behov av specialkost. Har du frågor du vill få svar på kan du maila brukslagret.vastra@pudelklubben.se

Betalning skall vara klubben tillhanda senaste 31/4 på Pg 52 33 17 – 6 ange “Bruksläger”, deltagarnamn och grupp på inbetalningen. Vid avbokning före 13/5 återbetalas 1500,- av full lägeravgift samt eventuella tillägg för medföljande. För avbokning därefter krävs läkarintyg för återbetalning. OBS! Medlemskap i Svenska Pudelklubben krävs.

studieförbundet