Skip to content

Läger 2014

SPKv Brukspudelläger 2014

Alla pudlar är välkomna. Enda kravet är att du är medlem i SPK.

I år blir det spår, sök och lydnad – både för nybörjare och mer erfarna.

Rallylydnad och Agility är med i år.

NÄR: 21-25 maj
Incheckning onsdag kväll 21 maj då äter vi medhavd mat, grillen är tänd kl. 19. Träningsstart tidigt torsdag morgon. Avslutning söndag 25 maj

VAR: Tånga hed

ANMÄLAN: via mail till: amie-unie@telia.com, till den grupp du tror passar dig bäst. Vi hjälper vi dig byta ifall du hamnar fel.

För deltagarna finns nu PM för lägret:
Utrustning till Brukspudelläger

OBS!! Anmälan skall vara gjord och betald senast den 30 april!

Grupp A – spår och lydnad: Nybörjare som inte kommit igång att tävla än. Passar även för nybörjare som vill inrikta sig på lydnad.

Grupp B – Spår och lydnad: Grupp för dig som funderar på att tävla Apell och spår.

Grupp C – Tävlingsspår: Deltagare jobbar efter sin kunskapsnivå. En plats kvar!

Grupp D – Sök: Det blir fokus på bruksgrenen “sök” som är komplex och kräver lång inlärningstid. En plats kvar!

Grupp E– Lydnad. För ekipage som är intresserade av att tävla lydnad.

Grupp F– Rallylydnad. Rallylydnad är en blandning mellan lydnad/agility/freestyle och passar alla, gammal som ung när det gäller både förare och hund och blev en officiell tävlingssport 1 juli 2011.

Grupp G – Agility, det blir en grupp med de som vill börja med Agility du som har varit med lite får också plats här. En plats kvar!

Boende: Vandrarhem, del i tvåbäddsrum, ingår i lägerpriset. Vill du ha eget rum går det att ordna till en kostnad av 400:- extra.

Mat: Vi har den enorma lyxen att ha en egen kock! Maten ingår också i lägerpriset!

Äter du Specialkost = Meddela detta då du anmäler dig! Ny rad.

Kostnad: 2600,- per ekipage. Pg 523317-6 SPKv. Ange namn och bruks.läger Kostnaden gäller Ett ekipage (förare och hund). Om någon utöver det vill följa med så får de betala 2000,- för mat och husrum. De ekipage som bor i husvagn betalar 2500,- för lägret och husvagnsplats med el och eventuellt sällskap i husvagn betalar 1000,- för maten. Vid avbokning före 13/5 återbetalas 1500,- av full lägeravgift samt eventuella tillägg för medföljande. För avbokning därefter krävs läkarintyg för återbetalning.
Ålder: För att orka med och kunna tillgodogöra sig träning mm har vi satt en min ålder på 14 år för ungdomar som vill vara med och träna.

Tänk på!  Till spår- och sökgrupperna måste du ha tillgång till bil! Vi kommer INTE att bo och träna på samma ställe så du måste kunna ta dig till de olika träningsplatserna i bil. När vi tränar spår eller sök är det en hund som tränar i taget. Övriga hundar i gruppen förväntas vara i sina bilar. Vi turas om att vakta hundarna i bilarna!

För mer info kontakta:

Kathy & Lasse

033-26 42 62. 0736-63 12 15. 0706-26 42 65

Mail amie-unie@telia.com

Du får en bekräftelse och ev. upplysningar via mail.