Tid att börja fundera på vilka som ska nomineras till SPK västras styrelse 2025

Hej alla medlemmar

Till hösten är det dags att nominera dig själv eller någon du tycker skulle passa för att arbeta i vår styrelse eller valberedning under kommande år. 

Att vara en del i pudelklubbens västra avdelningsstyrelse innebär att man aktivt arbetar för klubben under sin mandatperiod. Varje styrelsemedlem har ett eller flera områden som hen ansvarar för. Även som suppleant har man ett praktiskt åtagande. Vill du ge pudelklubbens västra avdelning lite av din tid och engagemang tveka inte att nominera dig själv. 

Om du nominerar någon annan, tänk på att du har frågat personen som du tänker föreslå. Nomineringsperioden sträcker sig från första augusti till sista september. Sista dag för nominering är den 30 september.

All nominering ska ske genom att du fyller i ett googleformulär (länk läggs ut på Spk västras hemsidan under nomineringsperioden). Formuläret hanteras sedan av valberedningen som kontaktar alla nominerade efter periodens utgång.

Valberedningen

ingeladahlgren@gmail.com

Tid att börja fundera på vilka som ska nomineras till SPK västras styrelse 2025