Skip to content

Stockholmssektionen har som uppdrag att anordna kurser och aktiviteter för alla pudelägare och och pudelintresserade i Stockholm med omnejd. 

Vi är den största sektionen i Pudelklubben och försöker ha ett så brett utbud som möjligt. Öppna aktiviteter sköts helt ideellt och kan därför variera lite beroende på vad som är möjligt att genomföra med de personer som ställer upp och håller i dem. Exempel på öppna aktiviteter är pudelpromenader, öppet hus och valpparty.

De öppna aktiviteterna kräver ingen anmälan och kostar ingenting. De är öppna för nya och gamla medlemmar men även för dig som inte är medlem. Du behöver inte ens ha en pudel, än. Många som är intresserade av rasen passar på att besöka en öppen aktivitet för att få träffa pudlar och deras människor.

Vi gör samtliga av våra aktiviteter i samarbete med Studiefrämjandet. Det innebär att vi för stöd från dem och aktiviteterna innehåller alltid någon form av folkbildning som i vårt fall t ex kan vara att vi passar på att prata om t ex pälsvård eller hundmöten.