SISTA CHANSEN!

Nu börjar det på allvar att dra ihop sig till att anmäla till Tjolöholm!

 

Tjolöholm inoff

Du har till måndag 14/4 kl 12.00 på dig att anmäla till årets populära inofficiella evenemang, via SKK internetanmälan. Mer info om utställningen hittar du på utställningens egna flik här.

OBS! En inofficiell utställning kräver inte medlemsskap i klubben. Du som inte är medlem kan fylla i 4 slumpvisa siffror så kommer du vidare i anmälan. Medlemsnummerraden är något som är standardiserat i anmälningsformuläret – därför måste den fyllas i – förslagsvis fyller man 1234 så kommer man förbi den.

På utställningsplatsen finns det att köpa fika, försäljning av hundsmycken och hundtillbehör. En representant från Agria finns också på plats för er som går i hundköpartankar och vill fråga om försäkringar.

Vi ser fram emot att möta våren tillsammans med dig!