Välkommen till Exteriörbedömning 

1 maj 2021

Teknikgatan 16, Kungsbacka

Domare: Mikael Nilsson Raser: endast pudel

Sista anmälan: 17/4 eller vid maxantal anmälda.

Kostnad: 500 kr per deltagande hund.

Anmälan är bindande och medlemsskap i Svenska Pudelklubben krävs.

Arrangör är Svenska Pudelklubben Västra avdelningen

cropped-vastratransparant.png
Så här går det till:

På en exteriörbedömning får hunden ett kvalitetspris och en skriftlig kritik. Hunden kan erhålla excellent, very good, good, sufficient, disqualified eller cannot be judged. CK kan delas ut av domaren. Resultatet registreras i hunddata och gäller som slutlig inmätning av hundar över 15 månader. Hunden ska vara minst 9 månader vid bedömningen.

Ett tidsschema kommer tillämpas och det skickas ut tillsammans med vägbeskrivning via epost cirka en vecka innan bedömningen. Man anländer till bedömningen strax innan sin utsatta tid och åker hem när hunden är färdigbedömd. Observera att det inte finns plats att fixa ordning din hund på plats så förbered hunden innan ni kommer. Har man anmält flera hundar, får dessa gå efter varandra.

Anmäl senast 17/4 genom att klicka här!

Notera att det inte kommer tillåtas publik.
Vi kommer följa FHM och SKKs restriktioner som gäller angående Covid19.

Vid frågor maila: viceordf.vastra@pudelklubben.se

Varmt välkomna med er anmälan!
Mikael_Nilsson