Träffa kennelkonsulent Mia Borg

Vad gör egentligen en kennelkonsulent?

Nu har du chansen att få träffa uppfödaren och kennelkonsulent Mia Borg och höra henne berätta om vad hon gör och hur hon tänker. Kennelkonsulenten är ett fantastiskt stöd för dig som uppfödare så ta chansen nu när vi äntligen får träffas igen fysiskt. Nu har du chans att uppdatera dina kunskaper och lyfta frågor om till exempel lagar och regler samt hur vardagen som uppfödare ser ut.

Träffen är gratis för medlemmar i Svenska Pudelklubben och kostar 100 kronor för dig som inte är medlem, då ingår enklare lunch.

När: Söndagen 3 april 2022

Kl. 11.00

Var: Falkgatan 7, Göteborg (Studiefrämjandes lokaler)

Anmäl senast 30 mars till: carina.kinde@pudelklubben.se och ange namn, medlemsnummer i SPK samt eventuella allergier. Är du inte medlem i SPK får du information via e-post om när och hur betalningen ska göras.

Efter Mias genomgång har du som deltar möjlighet att lyfta frågor och funderingar. Förbered gärna Mia med frågor och tankar innan via mail så hon kan förbereda med. mia.borg@pudelklubben.se

Denna träff är i första hand för alla uppfödare gamla som nya men även för dig som funderar på att bli uppfödare.

Pudelklubben bjuder på en enklare lunch!

Mia Borg, kennelkonsulent

Mia Borg är själv uppfödare av pudel under kennelnamnet Drop-Dead Gorgeous och mentor i Pudelklubben. 

Hon har haft pudel i hela sitt liv och hade sin första kull 2007. Mia är också utbildare i Svenska kennelklubbens uppfödarutbildning. 

I hennes roll som kennelkonsulent fungerar hon som stöd till uppfödare och har samtidigt chans att upptäcka brister eller förbättringsområden. 

 

 

 

 

Arrangeras i samarbete med Studiefrämjandet Göteborg