Föreläsningsserie med Kristina Sahlström.

Välkommen till en föreläsningsserie med Kristina Sahlström

Onsdagen den 30/10 kl. 18:30-21:00
KURS I ALLMÄN ANATOMI
Har du också undrat över vad som utmärker en “bra skuldervinkel”? Vad är en “överlinje”? För att inte tala om en hunds “front”? Vad är ett “välmejslat” och “rakskuret” pudelhuvud? Vad är en “låg svansansättning”? För att inte tala om ett “plant kors”? Vad är “hjorthals” och “svanhals”?

Onsdagen den 13/11 kl. 18:30-21:00
KURS I GRUNDLÄGGANDE GENETIK
Vi lär oss om homozygotism och locus, kromosomer och inavelsgrad, könsbundna och könsbegränsade egenskaper. Vi diskuterar också DNA-tester och avel mot genetiska defekter samt andra frågor som på den sista tiden blivit högaktuella för uppfödare-

Måndagen den 2/12 kl.18:30-21:00
KURS I FÄRGGENITIK
Var kom den där färgen ifrån? Vad händer om jag gör den här kombinationen? Vilka färger bör man inte kombinera?
De här frågorna, och många andra, kan du få svar på under den här kursserien. Ledare är Kristina Sahlström, kennel Dandy-Lion’s, som har 35 års erfarenhet av avel med ca 35 champions i stor och mellan. Kristina är också exteriördomare sedan över 20 år och hon har dömt i Sverige, Norge, Finland, Danmark, Island, Baltikum, Ryssland, Vitryssland, Tyskland, Australien och USA

Plats: Gubbängslokalen SPK, Stockholm
Kostnad: 200 kr/delkurs eller 500 kr för hela serien.
Inbetalning av kursavgiften görs till pg 25 37 55-3 (SPK-M)
Skall vara oss tillhanda senast en vecka före respektive föreläsning- Först till kvarn gäller, begränsat deltagarantal, vid för få deltagare ställs föreläsningen in. Ange noga vad betalningen avser och ert namn, e-post och telefon. Sänd även ett mail till ordf.mellan@pudelkubben.se
Ring gärna efter sista anmälningsdag för att se om platser finns kvar.
För frågor kontakta Kristina Sahlström, 070 – 401 95 97,   kristina@dandy-lions.se
eller Carol Edholm, 070 – 37 858 87, ordf.mellan@pudelklubben.se

Föreläsningen hålls i samarbete med Studiefrämjandet