Skip to content

Vilka är vi & vad är Dr.Clauder’s?
Dr.Clauder’s är ett familjeföretag från Tyskland med en lång tradition ända från 1957 med stort engagemang och erfarenhet av att producera foder och naturliga komplement till hundar & katter, som står för bästa “Made in Germany” kvalitén. Vår kvalitetsstandard är möjlig att uppnå då vi har vår egen tillverkning som genom innovativ forskning och utveckling, producerar endast högkvalitativa produkter. Alla våra produkter erbjuder olika mervärden för våra husdjur. Det är även orsaken till att vi varje år kan förnya våra “IFS Food” certifikat.

Dr.Clauder’s är godkända genom högsta ranking och är godkänt och testat av veterinärer & t.o.m. så rena produkter att det är godkänt för mänsklig konsumtion.

Dr.Clauder’s Premium hundfoder har ett anpassat sortiment för alla hundar i alla raser i alla åldrar. Fodren innehåller endast en proteinkälla – 100% rent kött – Glycerinfritt – Lifecycle serie – Sensitive – Hyposensitive – Veterinärfoder.

Varje djur är unikt. Det är inte bara deras karaktär som gör hundar och katter fantastiska – deras behov är också individuella. Detta är precis vad Dr.Clauder’s har tagit till sig i en lång tradition och med decennier av expertis inom produktion av ansvarsfull, högkvalitativt husdjursfoder och kosttillskott.

Dr.Clauder’s Nordic har sitt huvudkontor i Billdal, utanför Göteborg.Hit är ni hjärtligt välkomna med, frågor om foder, tillskott eller bara ta en kaffe!

Medlemsförmåner

Hur går man till väga för att ta del av medlemserbjudanden?

Ni kan se hela vårt utbud på www.delmardogs.se
Börja med att maila oss på markus@dr-clauder.se
Ange: Namn, kontaktuppgifter och ert medlemsnummer i Svenska Pudelklubben.
Ni får sedan ett eget login med användarnamn och lösen till era alldeles egna specialpriser framtagna till Svenska Pudelklubben och dess medlemmar!

• 30 % på allt foder
• 35 % alla kosttillskott
• 25% på allt snacks
• 50 % på allt våtfoder (vid köp av 12 st)
• 15 % på övrigt sortiment

När ni checkar ut i kassan så skriver ni Pudelklubben så bjuder vi även på FRI FRAKT.

Vi finns här för er!

Vår kundtjänst når ni på 0709 – 900 849

Kontaktperson: Markus Gisslén 0709-900 801
E-post: markus@dr-clauder.se

Dr.Clauder’s Nordic
Lyckekärrsvägen 20, 42741 Billdal

Titta in till Dr. Clauder’s via Del Mar och ta del av deras utbud! 

www.dr-claudernordic.com