Ett helt nytt spännande år framför oss!

Vi hoppas att ni alla haft en bra Jul, Nyår och Trettonhelg. Nu är det vardag igen och vi startar upp det ny året och vår verksamhet i SPK Mellansvenska avdelningen.

Bl a så startar vi upp Uppfödarutbildningen både i Stockholmssektionen (januari) och i Örebro (mars) som sträcker sig över hela året. Valpkurser, Nosework för nybörjare, Valppartyn och Pudelpromenader är några av de aktiviteter vi har i vår avdelning. Och vi har tävlingar, prov i olika former samt utställningar.

Kurser och aktiviteter hittar ni i vår kalender och på SPK-M,s facebooksida. Vi fyller på året allteftersom med allt som händer ute i sektionerna och hos ombuden, så håll utkik så du inte missar något intressant som just du och din/dina Pudlar är intresserad av.

Ni önskas varmt välkomna till Svenska Pudelklubben Mellansvenska avdelningen!