Kallelse till årsmöte i Mellansvenska Avdelningen

Kallelse till årsmöte i Mellansvenska Avdelningen
Lördagen den 8 februari 2020 kl 13.00.
DKLBC, Cederdalsvägen 5 B, Vallentuna

Härmed kallas medlemmarna i Mellansvenska Avdelningen till årsmöte i DKLBC lokaler i  Vallentuna. I pausen serveras kaffe, te och smörgås.

Motioner som ska vara undertecknade med motionärens namnteckning, skickas med post så att de är mottagaren (SPK-M c/o Cecilia Van Der Meulen, Kölängsvägen 2, 741 42 Knivsta)  tillhanda senast den 18 januari 2020. Maila dessutom gärna in motionen till sekr.mellan@pudelklubben.se

Årsmöteshandlingar publiceras en vecka före årsmötet här på hemsidan och kan på begäran skickas via mail om du kontaktar sekreteraren.

För att underlätta planeringen av årsmötet ser vi gärna att du anmäler att du kommer i denna länk  senast 200205.  Vi vill även försöka att spara på vår miljö så ange även om du vill ha ett utskrivet ex av årsmötesbilagorna.  Dagordningen kommer att kopieras upp i ett större antal så att de räcker till alla.

Prisutdelning till ett antal pudlar som under året vunnit utmärkelser inom olika grenar av vår verksamhet kommer att delas ut efter årsmötet. Styrelsen uppmanar dig som är berättigad till någon av dessa utmärkelser att personligen komma till årsmötet för att ta emot den.

Styrelsen hälsar alla medlemmar hjärtligt välkomna!

För vägbeskrivning tryck HÄR

 

 

Årsmötet kan eventuellt spelas in som stöd för sekreterarens arbete.