Skip to content

PUDELLÄGRET – Herrfallet i Arboga!

rott_husVIKTIGT!

 

2015 har vi förändringar på gång! Dels är det platsen som är ny, Herrfallets camping utanför Arboga, och dels är det anmälningstiden som är ny. Det är därför inbjudan kommer redan nu. Tiden är dock den vanliga: 5/7-11/7, dvs. vecka 28.

 

Herrfallet är en större anläggning med sammanlagt 40 stugor varav vi har bokat 20.

Stugorna är rökfria och handikappvänliga med en boyta på 62 kvm och har välutrustat kök, TV, elvärme, torkskåp, toa och dusch, tre sovrum med sammanlagt sex bäddar (två överslafar) och en storstuga med matbord och soffgrupp. På uteplatsen njuter man av sjöutsikten (alla stugor ligger max 100m från Hjälmarens strand) och intill stugan finns ett förråd samt parkeringsplats. Vi kommer inte att fullbelägga stugorna, utan alla som vill får sängplats på ”nedre botten”! Det finns badplatser direkt nedanför stugorna och hundbad alldeles i närheten. För övrigt finns det på området butik som har t.ex. färskt bröd varje vardag, restaurang som har mycket god mat, grillplatser under tak, minigolf, kanoter, trampbåtar, roddbåtar att hyra samt bastu. Naturligtvis finns det också en camping. Den har hög standard med servicehus, servicebutik, pentry, omklädningsrum, toaletter, dusch- och tvättrum samt skötrum. Campingen har 170 platser. Och ingen backe att klättra uppför/nedför! För att titta på anläggning och stugor gå in på www.herrfallet.se och läs mer.

 

Lägret är till för dig som är nybörjare och vill prova på olika hundaktiviteter men det är även ett utmärkt tillfälle för den som tränar aktivt och tävlar!

 

Årets program är som vanligt späckat: Pälsvård, utställningsträning, lydnad, agility, sök, spår, uppletande, kontaktövningar, rallylydnad, heelwork to music samt valpaktivering. Vi har ett fantastiskt team av instruktörer som samtliga är pudelmänniskor.10492617_594505860662354_3259869607617516114_n

AGILITY
Agility nybörjare för dig som aldrig tränat agility förut: hinderinlärning och lätta kombinationer.
Agility fortsättning för vidare träning efter nybörjarnivå.
Tävlingsagility för dig som tävlar och tränar på en hög nivå.
Alla nivåer på agilityn körs flera gånger i veckan så du kan träna en hel vecka agility!


LYDNAD
Vardagslydnad
för dig som tränar lydnad för vardagligt bruk.
Fortsättningslydnad för dig som vill träna mer lydnad och kanske siktar på att tävla i framtiden.
Tävlingslydnad där du får hjälp med tävlingsmomenten upp till elitklass.

Lydnad tränas under hela veckan så du kan få till en bra träningsvecka!


RALLYLYDNAD
Rally nybörjare
för dig som inte tränat rally förut och vill lära dig grunderna.
Rally fortsättning för dig som kommit en bit på vägen eller siktar på att tävla eller redan tävlar. Här körs olika banor i samtliga klasser.
SÖK, SPÅR, UPPLETANDE
I första hand för nybörjaren men också den mer erfarne.
SOCIAL SAMVARO
På kvällarna grillning och andra sociala aktiviteter där man bara kan umgås med sin pudel och andra pudelmänniskor. Veckan inleds med det uppskattade Lägerbuset.

lägercollage

PRISET är oförändrat:

– 2500 kr per person som är förlagd i stuga.

– 2100 kr per husvagnsplats.

– 900 kr per person som bor i husvagn och som deltar i lägret.

I priset ingår förläggning samt rätt att delta i alla aktiviteter som anordnas. Mat ingår inte.

 

Tyvärr kan vi inte acceptera att man ordnar eget boende och ändå vill vara med på lägret. Om du har något särskilt behov av speciellt boende eller annat så hör av er till någon i kommittén (se nedan) så kan vi diskutera saken och se om det går att lösa.

Om man har barn med på lägret och om barnen ska deltaga i aktiviteterna så kostar de samma som för andra. Medföljande barn och andra familjemedlemmar som inte deltar i lägret kostar ingenting om man bor i husvagn, men bor man i stuga så tar de upp en plats och då måste de betala fullt pris.

 

OBS! Du anmäler dig endast på detta sätt: Betala in din avgift på PG 71 07 52 – 7, betalningsmottagare SPK – Pudellägret.

Första inbetalningsdag är den 1 april, detta för att alla ska ha samma chans att komma med. Sista anmälningsdag 13 april! OBS! Vi måste nämligen slutgiltigt boka stugorna då. För er som bor i husvagn finns det möjlighet till senare anmälan, men chansa inte! Vi kan ha någon extra stuga/husvagnsplats även efter den 13/4 om någon vill efteranmäla. Återbetalning av avgift efter detta datum endast mot läkar/veterinärintyg. Hör du inget av oss, betyder det att du kommit med. Ca 14 dagar före lägret får du all information som du behöver.

 

OBS! Det är viktigt att du noga anger namn, adress och telefon till samtliga som inbetalningen avser! Gärna också e-mailadress. Tala också om vad du har för storlek och kön på din pudel, gärna också namn. Se till att få med alla uppgifter, det underlättar jobbet med administrationen. Får du inte plats på inbetalningsblanketten med alla uppgifter, skicka ett e-mail eller ett vykort till Susanne (se nedan).

Notera på din anmälan om du vill bli förlagd i samma stuga som någon annan som anmäler sig separat!

Den som väljer att bo i stuga måste räkna med att bli förlagd tillsammans med andra deltagare som man kanske inte känner sen tidigare. Detta brukar fungera mycket bra.

Om du vet, eller befarar, att du kommer att ha en löptik med, så tala om det så att vi kan placera dig i en särskild stuga. Löptikar får deltaga i aktiviteterna, men lite grann i utkanten.

1013949_418466061599669_873292065_n

KOMMITTÉN:

Kontakta gärna någon av oss i kommittén om du har frågor!

Susanne Gustafsson, 070 830 14 10, sus@gustex.se, Vadarev 4, 14172 Segeltorp

Linda Penttilä, 072 302 19 22, morran_69@hotmail.com

Sofia Nandrup, 070 661 85 84, sofia@dandy-lions.se

Liss-Britt Elegård, 0174-252 30, liss-britt.elegard@telia.com

Carina Enberg, 0706-48 08 88, carina@monomusic.se

 

 

Alla önskas hjärtligt välkomna till 2015 års pudelläger!

Studiefr-logga1I samarbete med Studiefrämjandet