Skip to content

 

LÄGRET ÄR NU FULLBOKAT!
Anmäler du dig nu så hamnar du på reservlistan.

PUDELLÄGRET 8 – 14 juli 2018

Vi kommer att vara på Herrfallets camping ut­anför Arboga. Lägret är till för dig som är ny­börjare, tränar aktivt eller tävlar. Här kan du också prova på olika hundaktiviteter.

Även årets program är fyllt med bland annat: Lydnad, agility, rallylydnad, sök, spår, uppletande, kontaktövningar, nosework, pälsvård, utställningsträning, trix samt valpak­tivering. Lydnad, agility och rallylydnad finns på olika nivåer. Vi har ett fantastiskt team av in­struktörer där de flesta själva har pudel.

Vi börjar och avslutar lägret med en gemensam grillkväll.

Herrfallet är en större anläggning, med stora välutrustade stugor som är rökfria och handi­kappvänliga. I varje stuga finns tre sovrum med sammanlagt sex bäddar (två våningssängar). Vi kommer inte att fullbelägga stugorna, utan alla som vill får sängplats på ”nedre botten”. Bad­plats finns direkt nedanför stugorna och hund­bad alldeles i närheten. Campingplatsen ligger också utmed stranden och håller hög standard.

För övrigt finns en butik/kiosk på området som har det nödvändigaste samt nybakat bröd varje morgon samt en restaurang som håller öppet alla veckodagar.

 

PRISER

Boende i stuga:
– 2500 kr/vuxen som är förlagd i dubbelrum

– 2050 kr/barn upp tom 12 år som är förlagd i dubbelrum

– 3000 kr/person som bokar enkelrum (finns 2 enkelrum per stuga)

 

Boende på campingen:

– 3000kr (2100+900 kr) per husvagns/husbilsplats inkl en deltagare.

– 900 kr/ per extra vuxen som bor i husvagn/husbil och som deltar i lägret.

– 450 kr/ barn upp tom 12 år som bor i hus­vagn/husbil och som deltar i lägret.

 

I priset ingår boende samt rätt att delta i alla aktiviteter som anordnas. Mat ingår inte.

Tyvärr kan vi inte acceptera att man ordnar eget boende och ändå vill vara med på lägret. Om du har något särskilt behov av speciellt boende el­ler annat så hör av er till lägerkommittén så kan vi undersöka om det går att lösa.

Medföljande barn och andra familjemedlem­mar som inte deltar i lägret kostar ingenting om man bor i husvagn/husbil, men bor man i stuga så tar de upp en plats och måste då betala fullt pris.

Anmälan sker via denna LÄNK.
Sista anmälningsdag 31 mars. Antal plat­ser är begränsat så vänta inte med att anmäla er. 

 

Inom en vecka efter att ni anmält er får ni en bekräftelse att vi mottagit er anmälan samt betalningsinformation mm. Observera att vi inte kan garantera någon plats förrän avgiften är betald.

Återbetalning av avgift från 1 april görs endast mot läkar-/vete­rinärintyg.

Veckan före lägret startar får ni kallelse med all information som ni behöver. Ni som väljer att bo i stuga måste räkna med att bli förlagd tillsammans med andra deltagare som man kanske inte känner. Detta brukar fungera mycket bra.

Löptikar är välkomna på lägret.

 

Alla önskas hjärtligt välkomna till 2018 års Pudelläger!

Lägerkommittén:

Linda Penttilä, Carina Enberg, Lena Ilemyr, Liss-Britt Elegård, Sofia Nandrup, Susanne Gus­tafsson

Kontakta gärna oss i kommittén om du har frågor!

Mail: pudellagret@hotmail.com

Anmäl dig via bifogad LÄNK