Kommande kurser och aktiviteter i Stockholmssektionen!

1625474_706409456072914_2083820934730011061_n
Fotocopyright: Alice Abramsson

Under våren har vi haft ett gediget utbud av kurser där samtliga varit helt eller i stort sett fullbokade! Det är verkligen jätteroligt att ni medlemmar uppskattar våra ansträngningar.

Efterlysning: Foton från våra kurser/ aktiviteter som vi kan få använda på våra hemsidor och i PudelNytt. Har du någon bild som du tror passar så tveka inte att maila oss den. Mailadressen har ni här!

 

Vi håller just nu på som bäst och laddar kalendern men nya kurser och aktiviteter. Ni kommer hitta gamla favoriter som nya spännande saker som ni kommer att få möjlighet att göra tillsammans med era pudlar.

Vad sägs om NoseWork, Hundmöteskurs, Avståndslydnad, Spårkurs, Rallylydnad, Klicker & Trix, Vardagslydnad, Dra inte i kopplet, Valpkurs, Pälsvårdskurser och sist men inte minst en fortsättning på SKKs uppfödarutbildning där vi kommer att ha delkurserna Parning och Valpning samt Valpens beteende.

Dessutom kommer vi självklart ha våra stående aktiviteter som Öppet Hus, Valpparty och Pudelpromenader.

Allt detta och hur du anmäler dig hittar du mer information om under flikarna KURSER och AKTIVITETER!

Bästa Pudelhälsningar från oss i Stockholmssektionen!

I samarbete medStudiefr-logga1-150x150