Skip to content

 
Varmt välkomna till våra Öppna Hus!!
Öppna huset kör igång igen tisdag den 5/9 och därefter 3/10, 7/11 och 5/12 -2023
Nytt för i höst är att vi samlas för en aktiv pudelpromenad utan för vår klubblokal kl. 18.30 (mellan Lingvägen och idrottshallen) och går tillsammans med vår instruktör Lycia Boklund (Hundorado). Här kommer vi – beroende på väder och vind – prova på olika kontaktövningar, parkour mm.  Kom i tid så att ni inte missar promenaden!

När vi kommer tillbaka går vi in i vår klubblokal. Här bjuder vi på fika, umgås, pratar pudel, fästingmedel, pälsvård, utfodring eller annat som är aktuellt  till ca 20.30!! 
 
Det är också ett utmärkt tillfälle för den som funderar på att köpa pudel och vill bekanta sig med rasen!
 
Ansvariga på plats är Monika Dahlström-Jönson, Nina Fors och Tage Laijronsdotter – som hoppas på många frågor och berättelser.
 

Plats: Klubblokalen, Gubbängstorget 121 (kortsidan 1/2 ned)

Varmt välkomna!
Nina, Tage & Monika

Kontaktperson: Nina Fors mobilnr 0702-53 21 03

 
 

Evenemanget hålls i samarbete med Studiefrämjandet och vi följer FHM rekommendationer!

 

 

________________________________________________________________________________

Under våra Öppet Hus-kvällar får du lära dig hur du tar hand om och aktiverar din pudel på bästa sätt. Vi tar upp ämnen såsom pälsvård, kloklippning och vardagslydnad och du har chans att ställa frågor till våra kunniga ledare. Du kan också få tillfälle att prova på hundsporter som t.ex. Nose Work eller följa med på en promenad där vi tränar t.ex. hundmöten och olika typer av aktivering.

Träffarna är ett utmärkt tillfälle för alla pudelägare att under trevliga umgängesformer ställa frågor och utbyta erfarenheter samt för dig som funderar på att köpa pudel och vill lära dig mer om rasen!

Håll utkik här och på vår Facebooksida för information. Öppet hus är inte en kurs, det är kostnadsfritt och även du som ännu inte är medlem i Pudelklubben är välkommen.

Aktiveten sker i samarbete med  Studiefrämjandet