Inbjudan till SKK första webbinarium för uppfödare i SPK!

– ”DNA-tester – värdefulla eller vilseledande” –

Välkomna till Svenska Kennelklubbens första webbinarium!!

Temat för kvällen är: ”DNA-tester – värdefulla eller vilseledande”

Kom till Studiefrämjandets lokaler i centrala Stockholm och titta på programmet tillsammans med dina vänner och uppfödarkollegor i Pudelklubben! Vi samlas innan programmets sändning för mingel och diskussion med andra inbjudna rasklubbar. Efter programmet har vi en efterföljande diskussion och det finns möjlighet att ställa frågor.

Programmet kommer att bestå av dels filmade inslag där vi följer en hund och dess ägare genom processen att ta ett DNA-test. Dels ett studiesamtal mellan SKKs genetiskt sakkunniga Sofia Malm och vetenskapsjournalisten Katarina Sundberg. Efter programmet blir det en frågestund dit du under programmets gång kan mejla in dina frågor.

Plats: Brygghuset, Odenplan
Datum: 17 september 2015
Tid:  18:30 – 21:00

För mer information tryck HÄR och för att anmäla dig tryck HÄR

Studiefr-logga1-150x150